Beheer PGB

Is een PGB budget toegekend, maar is het beheer hiervan voor cliënt/ontvanger (budgethouder)  lastig of niet mogelijk? IJsselland beheert graag uw budget. Hierdoor ontvangt u de door u gewenste zorg en neemt zorgen en verplichting van de administratie uit handen. 

Resultaat

Uw zorgverlener krijg hierdoor op tijd de afgesproken vergoeding betaald. Wij zorgen er daarbij ook voor dat de verantwoording naar bijvoorbeeld het zorgkantoor correct en tijdig verloopt. We bewaken ook het budget, zodat dit niet eerder op is dan gepland. Kortom, we zorgen ervoor dat de zorgverlening door blijft lopen, het hele jaar door! 

Kosten PGB-beheer

De kosten van het beheer van uw PGB worden doorgaans betaald uit het vrij te besteden budget. Dit omdat hiervoor doorgaans geen bijzondere bijstand door de gemeente wordt verstrekt. 

U hoeft hiervoor dus geen bijbetaling te doen en de kosten gaan ook niet af van de zorg die aan u worden verleent. Wel heeft u hierdoor vaak geen of minder Vrij te besteden budget. 

Waar zijn wij actief

Wij zijn o.a. actief voor gemeenten en inwoners uit de provincies Overijssel, Gelderland, Drenthe, Friesland, Flevoland met o.a. PGB-beheer in de gemeenten Zwolle, Raalte, Kampen, Hattem, Steenwijkerland, Zwartewaterland.